CHP Karşıyaka Adayı Ünsal'dan STK'lara "dayanışma" mesajı

“Karşıyaka için omuz omuza çalışacak, birlikte başaracağız!”

CHP Karşıyaka Adayı Ünsal'dan STK'lara "dayanışma" mesajı
19 Şubat 2024 - 11:25

Cumhuriyet Halk Partisi Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal, Sancar Maruflu Sivil Toplum Yerleşkesi’nde faaliyet yürüten sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle kahvaltıda buluştu. Ünsal “Kendini sivil topluma adamış biriyim. Takım ruhuna inanıyorum. Karşıyaka’da güzel bir ekip olacağız ve en güzel projeleri birlikte başaracağız” dedi.
 
HER KESİME DOKUNACAK PROJELER
Karşıyaka Belediyesi Sancar Maruflu Sivil Toplum Yerleşkesi’nde faaliyet yürüten sivil toplum kuruluşları, CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Yıldız İşçimenler Ünsal’ı ağırladı. Buluşmada, sivil toplum kuruluşları tarafından kent genelinde yürütülen ve Karşıyaka Belediyesi ile ortak yapılması düşünülen projeler konuşuldu. Dernek temsilcilerinin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Adayı Ünsal, Belediye ve sivil toplum kuruluşları olarak ortak projelere imza atacaklarını, toplumun her kesimine dokunacaklarını söyledi.

“TAKIM RUHUNA İNANIYORUM”
CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Ünsal “Hayatım boyunca farklı sivil toplum kuruluşlarında aktif görevler aldım. Kendimi sivil topluma adadım. Bu nedenle sizi en iyi ben anlayabilirim. Görev sürem boyunca birlikte çalışacağız. Takım ruhuna inanıyorum ve sizler de bu takımda en değerli ekip arkadaşlarım olacaksınız. Eksikleri beraber gidereceğiz ve Karşıyaka’mıza fayda sağlayacak her projede dayanışma içinde, omuz omuza çalışacağız” dedi.
 
“BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS”
Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de “Sivil toplumu bilen, derneklerin dayanışma ruhuna aşina olan bir başkan ile çalışacak olmak bizim için büyük bir şans. El ele verirsek üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey olamaz” görüşlerini belirtti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum