CHP İzmir aday adaylarını kamuoyuna tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İzmir İl Örgütü, 14 Mayıs genel seçimleri için milletvekilliği aday adaylarını kamuoyuna tanıttı. Alsancak Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleşen toplantıda konuşan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, "Hep beraber Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız yapacağız. Bahsettikleri gibi küçük farkla değil büyük farkla yeneceğiz" dedi.

CHP İzmir aday adaylarını kamuoyuna tanıttı
31 Mart 2023 - 17:35

Havagazı Fabrikasında gerçekleşen aday adayları tanıtım toplantısı Millet İttifakı’nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 'Sana Söz' başlıklı tanıtım videosu gösterildi. 

Toplantıda konuşan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu,  seçimi İzmir’de yüzde 75 hedefiyle kazanacaklarına söyledi. 

İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, seçim çalışmalarına örgüt olarak hazır olduklarını kaydederek, "Seçime 43 gün kaldı. Askerlikte bir gelenek var, şafağı sayıyorlar. Biz de şafağı sayıyoruz. Çok uzun süredir karanlıklar içinde yaşıyoruz. 43 gün sonra şafak gerçekten doğacak. 15 Mayıs sabahı hep beraber aydınlıklara uyanacağız” dedi. 

HEDEFİMİZ HER 4 VATANDAŞIN 3’ÜNÜN OYUNU ALMAK

Partiye ilginin yüksek olduğunu belirten Aslanoğlu, “Partiye teveccühümüz yüksek. Toplum Kemal Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı görmek istiyor. Toplum Millet İttifakı'nı iktidar olarak görmek istiyor. Hep beraber Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanımız yapacağız. Bahsettikleri gibi küçük farkla değil büyük farkla yeneceğiz. Her 4 vatandaşın 3'ünün oyunu alacağız. Hedefimiz bu şehirde %75i yakalamak” diye konuştu. 

HER BİR ARKADAŞIMIZ MİLLETVEKİLİ OLACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞACAK

Örgüt çalışmalarına değinen Aslanoğlu, “Çok uzun yıllardır CHP örgütleri çalışıyor. İl, ilçe örgütleri yönetimi, kadın, genç. Hepsi. Kampanya çoktan başladı. CHP örgütleri çok uzun zamandır iktidar için yürüyor. Bundan sonra aday adayları arkadaşlarımız ile birlikte bu mücadeleyi yürüteceğiz. Yakın zamanda tamamlayıp bu süreci tamamlayacağız. Aday olsun ya da olmasın, her bir arkadaşımız milletvekili olacakmış gibi çalışacak. Bundan tüm örgütümüz adımız gibi emin” ifadelerini kullandı. 

30 İLÇENİN 30’UNDA DA...

Kapı kapı seçmene gideceklerini anlatan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, “Her gün sokaklarda, ev, iş yeri, fabrika çalışmaları yapıyoruz. Bundan sonra da her gün evlerde olmaya devam edeceğiz. Belirlediğimiz 1 milyon 83 bin seçmene kapı kapı gideceğiz. 

Her ilçede gece vardiyeleri oluşturduk. Taksi duraklarına, fırınlara, hastanelere gideceğiz. Vatandaşımız neredeyse biz orada olacağız. Her ilçede engelli aileleri ziyaret edecek timlerimiz var. 30 ilçenin 30’unda da çalışıyoruz” dedi.

İKİ OY UĞRUNA YAPMADIKLARI KALMIYOR

Cumhur İttifakı’nın kadın hakları politikalarını eleştiren Şenol Aslanoğlu, seçim kampanyasını ünlü biliminsanı Daron Acemoğlu işe yürüteceklerini de açıkladı.. 

Aslanoğlu, çalışmaya dair şu bilgileri paylaştı : "Dünyaca ünlü bilim adamı Daren Acemoğlu ile birlikte İzmir İl Örgütü birlikte çalışma yürütüyor. Kapı ziyaretlerimizi hocalarımız belirledi. Biz 200 arkadaşımız ile birlikte olacağız.

Kadın kollarımızı 120 kişi oluşturdu. Onlar da ziyaretlerini edecek. Son dönemde kadın haklarına gelen saldırıları görüyorsunuz. İki oy uğruna yapmadıkları kalmıyor. Kılıçdaroğlu kazanacak, kadınlarımız kazanacak, gençlerimiz kazanacak. Size söz yine baharlar GELECEK. "

YORUMLAR

  • 0 Yorum