CHP İl Başkanı Aslanoğlu'ndan Sandık Başı Çağrısı  

Türkiye’nin sonucunu merakla beklediği, 13. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekillerini belirleyecek olan seçimlerde oy kullanma işlemi tüm Türkiye’de saat 08.00’de başladı. İzmir’ de siyasiler de oy kullanmak için sandık başına gitti.

CHP İl Başkanı Aslanoğlu'ndan Sandık Başı Çağrısı  
14 Mayıs 2023 - 15:44
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, oyunu Balçova İmam Hatip Anadolu Lisesi’nde 1116 nolu sadıkta kullandı. Eşi Duygu Aslanoğlu ile birlikte oy kullanmaya gelen CHP İzmir il başkanı, oyunu kullanmasının ardından tüm İzmirlileri sandıklara ve oylarına sahip çıkmaya çağırdı.  
Aslanoğlu, “bu akşam büyük bir demokrasi şöleni bizleri bekliyor” sözlerine yer verdiği açıklamasında şunları dile getirdi;

BÜYÜK BİR DEMOKRASİ ŞÖLENİ
“Geldik oyumuzu kullandık vatandaşlık görevimizi yerine getirdik.  Okullarda vatandaşlarımız kuyruklar halinde oy kullanmayı bekliyor. Vatandaşlarımızın oy kullanma arzusu çok yüksek. Tüm vatandaşlarımızı, sandıklara ve verdikleri oylara sahip çıkmaya çağırıyorum. Ben de bugün akşam saat 17.00’de sandıklar kapandığında, oyuma sahip çıkmak için oy kullandığım sandıkta olacağım. Bu akşam büyük bir demokrasi şöleni bizleri bekliyor.”
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu oy kullanmasının ardından, okulda buluna diğer sandıklarda görevli sandık kurulu görevlilerine başarılar diledi, okul dışında bekleyen vatandaşlarla da sohbet etti. 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum