CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Dikili'de Coşkuyla Karşılandı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart Yerel Seçimleri İzmir programı kapsamında İzmir’in Dikili ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Dikili'de Coşkuyla Karşılandı
17 Şubat 2024 - 14:20

Dikili Atatürk Meydanı’nda gerçekleşen büyük buluşma öncesi Genel Başkan Özgür Özel CHP Dikili İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında CHP Parti Sözcüsü PM Üyesi İzmir Milletvekili Deniz Yücel, Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir Milletvekilleri, İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Çanakkale Belediye Başkan Adayı Muharrem Erkek, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, bir dönem daha aday gösterilen Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Dikili İlçe Başkanı Emre Kırlı eşliğinde Atatürk Meydanı’na geçen Genel Başkan Özgür Özel, Dikilili vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

CHP Dikili İlçe Başkanı Emre Kırlı’nın konuşmasından sonra 31 Mart Yerel Seçimlerinde bir dönem daha aday gösterilen Dikili’nin mevcut Belediye Başkanı Adil Kırgöz coşkulu kalabalığa şu açıklamalarda bulundu, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in Dikili’mizi onurlandırdığı bu anlamlı günde sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Mart 2019’da göreve geldiğimizde İzmir'in en borçlu belediyesini devraldık. Bugün ekonomisi güçlü ilk 3 belediye içinde neredeyse hiç borcu olmayan, sadece kamu kuruluşlarına borcu olan ama kasasında parası da bulunan bir belediyeye sahibiz. Çok güzel, çok donanımlı bir seçim kampanyası hazırladık. 45 gün boyunca sokaklarda, meydanlarda sizlerle olacağız. Yine yeniden çıktığımız bu yolda kurtuluşun, kuruluşun ,Ulu Önderimiz  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nden tüm Dikili’yi kucaklayan bir anlayışla Cumhuriyet değerlerini sözde değil özde benimseyen, Atatürk ilke ve devrimlerini rehber edinen bir anlayışla yolumuza devam ediyoruz. 1 Nisan sabahı İzmir’imize baharı getirecek  Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Cemil Tugay ile birlikte birlik ve dayanışma içerisinde çok güzel hizmetler üreteceğiz.”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay “Dikili’nin değerini biliyoruz. İzmir’imizin en gözde ilçelerinden birisi. Size söz veriyorum önümüzdeki Dikili çok daha güzel, çiçek gibi bir ilçe olacak. Halkımızın desteği ve deneyimli Belediye Başkanımız Adil Kırgöz ile Dikili’de çok güzel işler yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’ü yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kutlayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel konuşmasında " Dikili Belediye Başkanımız Adil Kırgöz anketlerde ilk üçte yer alan bir performans gösterdi. Ankete baktık konuşacak tartışacak bir şey yok dedik. Üstünde en kısa konuştuğumuz ilçe Dikili'ydi. Adil Kırgöz, 5 yılda boyunca mali tabloyu düzeltmiş, yeni projelere başlamış bitirmiş, bunu sizlere iyi anlatmış, sizlerden de seçildiğinde çok yüksek seviyede destek almış durumdaydı. Ben kendisini, ekibini, belediye çalışanlarımızı, emekçilerimizi, ona sahip çıkan sizleri kutluyorum. CHP profil anketlerinde ortaya çıkan işi gücü İzmir olacak, Konak, Karşıyaka, Balçova, Dikili olacak, sorunları doğru tespit edecek, sakin, kararlı, büyük projeleri kararlılıkla iyi planlayarak yapacak, en üst düzeyde hizmet vermesi istenen, geçmişi başarılı birini belirlemek için Cemil Tugay karşınızda. Bundan sonra daha önce olduğu gibi Kırgöz’ün işi gücü Dikili, Tugay’ın işi gücü İzmir olacak. Çalışacak, başaracak, yüzleri güldürtecekler.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum