CHP Buca Aday adayı Berk Hızlıateş'ten Dumlupınar ve Yaylacık'a ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Buca Belediye Başkan Aday Adayı Berk Hızlıateş saha çalışmalarına devam ediyor. Hızlıateş, Yaylacık Mahallesi ve Bucalılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nde yaptığı ziyaretlerde Buca ile ilgili projelerini paylaştı.

CHP Buca Aday adayı Berk Hızlıateş'ten Dumlupınar ve Yaylacık'a ziyaret
14 Aralık 2023 - 13:37

Seçim kampanyasında katılımcı yönetim anlayışına vurgu yaparak toplumun her kesimine “Sen de katıl” çağrısında bulunan CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Berk Hızlıateş, Buca’nın kalbi olarak sayılan Yaylacık Mahallesini ve Dumlupınar Mahallesindeki Bucalılar Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

BUCA’YI HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Buca Belediyesinde görev yaptığı süre boyunca demokratik kitle örgütleri ile yakın ilişki kuran Hızlıateş; “Buca Belediyesinde görev yaptığım süre boyunca hem Özel Kalem Müdürlüğü görevinde hem de BUCAMAR Genel Müdürlüğü görevim vesilesiyle komşularımla, derneklerimizle hep yakın ilişki içinde oldum. Bana ulaşan herkesin sorununu imkanlarımız dahilinde çözdük. Şimdi sizlerin teşviki ile yeni bir yola çıktım. Sizlerin desteği ve takdiri benim için çok önemli. Sizler Buca’yı hayatının merkezine alan insanlarsınız, benim gibi. O yüzden Buca’yı birlikte yönetelim diyoruz ve bu anlayışı savunuyorum” dedi.

Buca gibi büyük bir ilçede katılımcı yönetim anlayışının egemen olması gerektiğini savunan Hızlıateş, “Biliyorsunuz ben görev sürem boyunca her zaman sokaklarda oldum. Buca’nın neresinde hangi sorun var, vatandaş ne talep ediyor biliyorum. Bu sorunları hızlıca çözmek için gereken tüm bilgiye sahibim. Hem özel sektördeki tecrübelerim hem de 2019 yılından bu yana belediyecilik tecrübemle nasip olur da başkanlık görevine başladığımız gün çarklar hızla dönecek” dedi.

SORUNLARI BİLİYORUZ, ÇÖZÜMLERİMİZ HAZIR

Buca’nın İzmir’in en büyük ilçesi olduğuna vurgu yapan Hızlıateş “Üniversite öğrencilerimiz var, göçmenlerimiz var, Buca’ya sürekli gelen bir göç var. Bu kadar yoğun insan nüfusunun olduğu bir ilçede elbette sorunlar da büyük oluyor. Bunların farkındayız, çözümlerimiz de hazır. Her mahalleye her yaştan insanın spor yapabileceği alanlar yaratmak zorundayız. Kadın-erkek, yaşlı-genç demeden tüm komşularımızın sosyalleşebileceği alanlar yaratacağız. Yollarımızdan çok şikâyet var. Buca Belediyesinin sorumluluk alanındaki bozuk tüm yolları hızlıca olması gerektiği gibi düzenleyeceğiz, Büyükşehir Belediyemizle koordinasyon halinde onların sorumluluk alanlarını da el birliği ile daha yaşanabilir hale getireceğiz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum