Çerçi: "Güzel Hizmetlerimiz Sürecek"

Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, Karaali ve Akgedik Mahallesi’nde seçim çalışması yaptı. Vatandaşların sevgi gösterisiyle karşılanan Mehmet Çerçi, “Cumhur İttifakı olarak birçok projeyi hayata geçirdik, bu güzel hizmetlerin devamı gelecek” dedi.

Çerçi: "Güzel Hizmetlerimiz Sürecek"
21 Mart 2024 - 12:00

Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, seçim çalışmaları kapsamında Karaali ve Akgedik’te vatandaşlarla buluştu. Cumhur İttifakı Adayı Çerçi’ye ziyaretlerde AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu, AK Parti Yunusemre Kadın Kolları Başkanı Hacer Hazer, Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayları ve partililer eşlik etti.


İlk olarak Karaali’de esnaf ziyareti yapan Mehmet Çerçi, Karaali’ye birçok hizmet kazandırdıklarını Cumhur İttifakı olarak daha da güzel hizmetlere imza atacaklarını kaydetti. Mehmet Çerçi daha sonra Akgedik’te Mimar Sinan Camii’nde teravih namazının ardından vatandaşlarla selamlaştı. Akgedik’te Cumhur İttifakı seçim bürosunu ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Cumhur İttifakı Adayı  Çerçi, “Gerek Karaali gerekse Akgedik’te vatandaşlarımızın ilgisi bizleri çok mutlu etti. Belediye olarak Karaali’de yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmaları fidan dağıtımları, kırsal, fen işleri, sağlık gibi birçok alanda çalışmalarda bulunduk. Akgedik mahallemizde de Yunusemre Belediyesi olarak 10 yılda TOKİ ortaklığıyla bir uydu kent kurduk.


Akgedik’te ayrıca sağlık ocağı,  jandarma noktası yapımı, hanımlar lokali ve meslek edindirme merkezi, park ve bahçe çalışmaları, sağlık ve fen işleri yapımı, sosyal yardım çalışmaları ve birçok çalışmayı hayata geçirdik. Cumhur İttifakımızın güçlü birliği ile yeni dönemde Akgedik Çok Amaçlı Spor Salonu, Akgedik Hanımlar Lokali ve Kreş ile Akgedik Pazaryeri projelerimizi hayata geçireceğiz” diye konuştu.  


YORUMLAR

  • 0 Yorum