Çekilen CHP'li Başkandan Açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli Belediye Başkan adayı Gamze Yolcu Metin, adaylık sürecine dair yaşadığı zorluklar ve partisine vereceği zarar endişesiyle 31 Ocak 2024'te adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Çekilen CHP'li Başkandan Açıklama
02 Şubat 2024 - 14:19
10 Ocak 2024'te Genel Başkan ve parti büyüklerinden tebliğ aldığını belirten Yolcu Metin, 21 gün süren adaylık sürecinin ardından sunduğu dilekçe ile adaylıktan çekilme kararı aldığını ifade etti. Açıklamasında, partisine ve destek verenlerine teşekkür eden Yolcu Metin, pes etmediğini, daha güçlü bir şekilde CHP ailesinin bir üyesi olarak hizmete devam edeceğini vurguladı.


Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli Belediye Başkan adaylığından çekilen Gamze Yolcu Metin sosyal medya hesabından adaylıktan çekilmesiyle ilgili bir açıklama yayımladı.

Tam açıklama şu şekilde ;

"Değerli Hemşehrilerim ve Değerli Dostlarım ; 

     10 Ocak 2024 tarihinde   Genel Başkanımız ve Değerli Parti Büyüklerimin  tarafıma  tebliğ ettiği  CHP  Nazilli Belediye Başkan Adaylığı gibi  onurlu görevi , karşılaşacağımı tahmin ettiğim tüm zorluklara rağmen kabul etmiştim . Ancak sürece devam etmemin hem tarafıma hem de partime daha fazla zarar verceği düşüncesiyle 31 Ocak 2024 tarihinde Genel Merkezimize üzüntüyle bu yönde bir dilekçe sundum . Kendilerine anlayışları için teşekkür ediyorum . 

     Başta  beni bu göreve layık gören parti büyüklerim olmak üzere , ilk günden beri  hem parti içinden hem parti dışından gerek yanımda olarak gerek arayarak ya da mesaj atarak destek ve önerilerini esirgemeyen tüm dostlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum . Görevi kabul ettiğim gün , “ Gamze galiba Nazilli’ne hizmet etmen gerekiyor , silkelen ve göreve hazırlan !“ demiştim kendime . Fakat daha vakti gelmemiş demek ki . Umudu olduğum tüm dostlarımdan da çok ama çok özür diliyorum .

      Bu pes ettim anlamına gelmiyor elbet , beni yakından tanıyanlar ne kadar inatçı olduğumu bilirler . 21 gün çok şey kattı bana ; ama inanın hiç bir şey götürmedi benden  . Daha güçlü şekilde , yine sahalarda ve yine CHP Ailemin bir neferi olarak partimin bayrağını taşımaya devam edeceğim.    
   
      Varlığınıza hep minnettar oldum ve hep minnettar olacağım . 

       Sağlıkla ve huzurla güzel günlerde tekrar görüşeceğiz elbet …
                                   Sevgiler … Saygılar … Selamlar …"

YORUMLAR

  • 0 Yorum