Büyükkarcı'dan sert tepki

Karşıyaka’da İlker Ergüllü’nün seçim çağrısına mevcut başkandan cevap gecikmedi. Büyükkarcı, olağan mali genel kurula seçim maddesi eklenirse aday olacağını açıklayan eski Basketbol Şube Başkanı İlker Ergüllü'ye "Bu cesareti nereden buluyor? Camianın böyle bir isteği yok" cevabını verdi

Büyükkarcı'dan sert tepki
10 Mart 2023 - 08:37

İzmir temsilcisi Karşıyaka'da uzun süredir ekibiyle birlikte hazırlık yapan eski Basketbol Şube Başkanı İlker Ergüllü'nün mayıs ayındaki olağan mali genel kurula seçim maddesi eklenirse aday olacağını resmen açıklamasına, 5 yılı aşkın süredir aralıksız başkanlığı yürüten Turgay Büyükkarcı sert tepki gösterdi. Kısa bir açıklama yapan başkan Büyükkarcı, mali genel kurula seçim maddesi eklemeyeceklerini, "Camianın böyle bir isteği yok" diyerek net bir şekilde vurguladı.

'BU CESARETİ NEREDEN BULUYOR?'
Büyükkarcı, İlker Ergüllü'nün Karşıyaka'ya kongre çağrısı yapamayacak konumda olduğunu iddia ederek, "15 gün şube başkanlığı yapıp, 'Ben bu işin altından kalkamayacağım' diyen bir insan 110 yıllık Karşıyaka Spor Kulübü'ne kongre çağrısı yapma cesaretini nereden buluyor? Gereken cevap gereken zamanda verilir. Camianın böyle bir isteği yok" değerlendirmesini yaptı. İlker Ergüllü önceki gün yaptığı açıklamada çok ciddi bir güç ve destekle Karşıyaka'yı yönetmeye talip olduğunu bildirerek, "Ben Karşıyaka'nın çok kalabalık, geniş bir zümreyle yönetilebileceğine inanıyorum. Karşıyaka çok büyük bir kulüp ama çok eksiği var, el atılması gereken çok yer var" demişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum