Buca'nın kozu evi

Gelecek iki hafta iç sahada Serik Belediyespor ve lider Kocaelispor’la içeride karşılaşacak olan İzmir ekibi taraftarının desteğine güveniyor

Buca'nın kozu evi
10 Mart 2023 - 08:33

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta zirve hesabı yapan Bucaspor 1928'in, gelecek iki karşılaşmada en büyük kozu evi olacak. Son 5 maçta sadece 1 galibiyet alarak düşüşe geçen İzmir temsilcisi, kritik iki haftada Cemil Şeboy Stadı'nda taraftarının desteğiyle puanlar arayacak. Çıkışa geçmek isteyen sarı-lacivertliler, cumartesi günü Serik Belediyespor'a karşı Sait Karafırtınalar yönetiminde ilk kez taraftarının önüne çıkacak, sonraki hafta lider Kocaelispor'la oynayacak. İzmir temsilcisi, evinde art arda konuk edeceği iki rakibine de ilk yarıda deplasmanda oynanan karşılaşmalarda kaybetmedi.

İÇERİDE 26 PUAN TOPLADI
SARI-LACİVERTLİLER Serik Belediyespor'u 5-1'lik net skorla geçerken, Kocaelispor'a karşı ise sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılmıştı. Bu sezon topladığı 46 puanın 26'sını içeride toplayan Fırtına, başarılı karnesini de sürdürmek istiyor.

BUCASPOR 1928'DE 2 CEZALI VAR, 4 İSİM SINIRDA
BUCASPOR 1928'İN yarın evinde Serik Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmada, son oynanan Kırşehir maçında kart cezalısı konumuna düşen Furkan ve Mazlum forma giyemeyecek. Sarı-lacivertlilerde kaleci Kıvanç, Alper Kadir, Taşkın ve Mehmet Fuat ise ceza sınırında yer alıyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum