Beyhan Ceren ile Özgün, Bir Ömür Boyu Mutluluğa "Evet" Dedi

Nikahı, Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin'in kıydığı törende, gelin Beyhan Ceren ile damat Özgün, bir ömür boyu sürecek mutluluğa "Evet" dediler. Aydın'ın önde gelen isimlerinden olan Aydın Hakimi Reyhan Akyüz ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Aziz Bostan, kızları Beyhan Ceren’in ve Ankara’lı Şenalp ailesi de oğulları Özgün’ün bu mutlu gününde çok sayıda davetliyi ağırladılar. 

Beyhan Ceren ile Özgün, Bir Ömür Boyu Mutluluğa "Evet" Dedi
24 Haziran 2024 - 15:18
Törene ayrıca DSP Genel Başkanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi 28. Dönem Milletvekili Önder Aksakal da katılarak çiftin mutluluğuna ortak oldu. Ünlü sanatçı ve Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Kuşadası Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Pınar Altınok da ailesiyle birlikte bu özel günün davetlileri arasında yer aldı.

Nevzat Biçer Nikah ve Konferans Salonu'nun şık atmosferinde gerçekleşen nikah töreni, misafirlere sunulan lezzetli ikramlar ve coşkulu kutlamalarla renklendi. Aileler ve sevdikleriyle birlikte unutulmaz anılar biriktiren Beyhan Ceren ve Özgün, bu anlamlı günde sevgi ve mutluluk dolu bir başlangıç yaparak hayatlarını birleştirdi.

Davetliler, çiftin mutluluğunu paylaşırken duygusal anlar yaşadı ve bu özel günün anısına pek çok fotoğraf çektirdi. Tören, güzel dilekler ve coşkulu kutlamalar eşliğinde sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum