Beydağ Belediye Başkanı Yılmazlar, depremzedelerle iftarda buluştu

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenerek Beydağ’a gelen depremzede vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu.

Beydağ Belediye Başkanı Yılmazlar, depremzedelerle iftarda buluştu
17 Nisan 2023 - 08:48
Baraj Kır Lokantası’ndaki iftar yemeğine depremzedeleri yalnız bırakmamak adına Meclis üyeleri de katıldı. 


“Ramazan'ın bereketini paylaştık.” 
Başkan Yılmazlar, “Hepimizi derinden sarsan deprem sonrası ilçemize yerleşen vatandaşlarımızla iftar programında bir araya geldik, Ramazan'ın bereketini paylaştık. Bu zorlu günleri paylaşmanın gücü ile aşacak, el ele güzel günlere ulaşacağız.” dedi.


Daima Yanınızdayız
Baraj Kır Lokantası’nda düzenlenen iftar yemeğine, Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar ve eşi, Belediye Meclis üyeleri ve eşleri, Jandarma Komutanı Mesut Ertekin ve eşi Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem felaketinden etkilenerek Beydağ’a yerleşen Kahramanmaraş, Malatya, Adıyaman, Hatay’dan gelen vatandaşlar katıldı. 
Depremzedelerin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Yılmazlar, bolluk, bereket ve dayanışma ayı Ramazan’ın hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Bu mübarek ayda iftar soframızı paylaşmanın huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Oruçlarınız ve dualarınız kabul olsun. Biz daima sizin yanınızdayız.” dedi.


Öte yandan, Beydağ Belediyesi tarafından hazırlanan erzak kolileri de dar gelirli ailelere ulaştırılıyor. 


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum