Batur: Geleceğimiz için sandığa gidin, oyunuzu kullanın

Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve kentsel dönüşüme dair açıklamalarda bulunan Başkan Batur, 14 Mayıs seçiminde Konak’ta oy oranını artırdıklarını vurguladı ve vatandaşı sandıklara davet ederek, “Lütfen sandığa gidin. Vatanımız için, bayrağımız için, çocuklarımız, torunlarımız, geleceğimiz için sandığa gidin. Oyunuzu kullanın” dedi.

Batur: Geleceğimiz için sandığa gidin, oyunuzu kullanın
24 Mayıs 2023 - 10:59
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, yaklaşan seçimlere ve kentsel dönüşüme dair açıklamalarda bulundu. Konak’ta 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminde oy oranını artırdıklarını ve ikinci tur için umutlu olduklarını söyleyen Başkan Batur, İzmirli seçmene vatandaşlık haklarını kullanarak sandığa gitmeleri çağrısında bulundu. Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimi için sahada olduklarını ama bir yandan da vatandaşı mağdur etmeyerek belediye hizmetlerini tüm hızıyla sürdürdüklerini dile getiren Başkan Batur, Konak’ta kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini belirterek tarih verdi.

Batur: Konak’ta oy oranını artırdık
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, seçimle ilgili yaptığı değerlendirmede 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminde Konak’ta oy oranını artırdıklarını vurguladı. Başkan Batur, geçmiş yıllardaki seçim sonuçlarıyla yaptığı karşılaştırmada Konak’ta oy oranını 5 puan artırdıklarını açıkladı ve şöyle konuştu:
“Konak’ta 2019 yerel seçimlerinde ittifak oluşmuştu, bu seçimde de aynı seçmen tabanının oyunu aldık. Vatandaşlarımızın tercihiyle Konak’ta 63,10’luk oy almıştık. Cumhurbaşkanlığı seçiminde bazımız buydu ve hedefimiz üzerine çıkmaktı. Neticede 63,10’dan 68,25’e çıkarak 5 puan artırdık. İlçeler bazında da on ikinci sıradayız. Bu bizim açımızdan güzel. Konak’ta oyların artacağını söylemiştik. Parti oyumuzu da koruduk, üzerine 3 puan koyduk. İl ortalamasının 7 puan üzerinde aldık. Vatandaşlarımıza, Konaklı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum