Başkan Yardımcısı Honaz'dan Üniversite Tercih Merkezlerine Ziyaret

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, Turgutlu Belediyesi Eğitim Merkezi (TURBEM) ve Eski Belediye Binasında kurulan üniversite tercih merkezlerini ziyaret ederek üniversite adayı gençler ve tercih uzmanlarıyla bir araya geldi.

Başkan Yardımcısı Honaz'dan Üniversite Tercih Merkezlerine Ziyaret
02 Ağustos 2023 - 15:01
Turgutlu Belediyesinin dört yıldır düzenli olarak gerçekleştirdiği, üniversite tercihlerini yapacak öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti verdiği Üniversite Tercih Merkezleri projesi bu yıl da devam ediyor. İstanbul Aydın Üniversitesi iş birliğiyle TURBEM ile Eski Belediye Binasında kurulan üniversite tercih merkezlerinde öğrenciler; puan durumu, başarı sıralaması, kontenjan gibi kriterlere göre tercihlerini yapma imkanına sahip oluyorlar. Üniversite tercih merkezleri, tercih döneminin sona ereceği 8 Ağustos Salı günü 17.30’a kadar hizmet vermeyi sürdürecek.
Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, TURBEM ile Eski Belediye Binasındaki tercih merkezlerini ziyaret etti. Süreç hakkında tercih uzmanlarından bilgi alan Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, üniversite adayı gençlerle de bir araya gelerek sohbet etti.

“Kentimizde yaşayan her bir öğrencimizin eğitim hayatına olumlu yönde katkı sunmaya devam edeceğiz”
“Üniversite tercih merkezlerimize yoğun bir ilgi ve talep var. Bu da bizim ne kadar doğru bir çalışma yaptığımızı gösteriyor” diyen Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Gençlerimizin hayallerine giden yolda en büyük destekçileri olmayı sürdürüyoruz. İki noktada kurduğumuz üniversite tercih merkezlerimizi ziyaret ederek gençlerimizle ve danışmanlarımızla bir araya geldik. Turgutlu Belediyesi olarak kentimizde yaşayan her bir öğrencimizin eğitim hayatına olumlu yönde katkı sunmaya devam edeceğiz. Tercih yapan üniversite adayı gençlerimize başarılarının daim olmasını diliyor, tercih uzmanlarımıza ise emekleri ve çabaları için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum