Başkan ve CHP'li Başkan Adayı Çetin Akın'dan 8 Mart'a Özel Video 

CHP Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve mevcut belediye başkanı Çetin Akın, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için yeni bir video yayınladı.

Başkan ve CHP'li Başkan Adayı Çetin Akın'dan 8 Mart'a Özel Video 
08 Mart 2024 - 10:54
CHP Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve mevcut belediye başkanı Çetin Akın, göreve gelmesinden sonra gelenek haline getirdiği 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününe özel videolarına bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz yıl kadın istihdamına yönelik yaptığı çalışmaları gösterdiği bir video yayınlayan Başkan Çetin Akın, bu yıl ise beş yıllık görev sürecinde kadınlara yönelik yaptığı nitelikli projeleri ve çalışmaları gösterdiği bir video yayınladı.
.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın sosyal medya hesaplarından paylaşılan video kısa sürede çok sayıda paylaşım ve beğeni aldı.

CHP Turgutlu Belediye Başkan Adayı ve mevcut belediye başkanı Çetin Akın, “365 gün iyi ki varsınız. Turgutlulu kadınlara sosyal hayatın her alanında ve iş yaşamında pozitif katkı sunduk. Her bir kadın kendini eşit, güvenli, güçlü ve mutlu hissedene kadar çalışmaya devam. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun!"
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum