Başkan Sandal'dan Müjde...

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, emsal artışı ile ilgili yürütmeyi durdurma kararının kaldırılmasına ilişkin açıklama yaptı.

Başkan Sandal'dan Müjde...
18 Mart 2023 - 08:38
İzmir depreminde evleri hasar gördüğü için yıkılan depremzedelerin, uygun şartlarda yeni konut sahibi olabilmeleri için talep ettikleri ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) engeline takılan emsal artışı kararı, istinaftan döndü. İstinaf Mahkemesi 5'inci İdare Mahkemesi'nin kararını kaldırılmasına ve dosyanın yeniden 5'inci İdare Mahkemesine gönderilmesine karar verdi. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, yürütmeyi durdurma kararının kaldırılmasına ilişkin açıklama yaptı.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın emsal artışı ile ilgili yürütmeyi durdurma kararının kaldırılmasına ilişkin açıklaması:

“Depremzedelerimizin konut ihtiyacını çözmek için hayata geçirdiğimiz “emsal artışı” kararı ile ilgili verilen yürütmeyi durdurma kararı, mahkemeye yaptığımız itirazlar neticesinde kaldırıldı. Mağdurdan yana gösterilen bu sağduyulu yaklaşım için teşekkür ediyor, depremzedelerimize hayırlı olmasını diliyorum”

YORUMLAR

  • 0 Yorum