Başkan Ömer Günel Otogar Esnafı İle Projelerini Paylaştı

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kuşadası Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni ziyaret etti.

Başkan Ömer Günel Otogar Esnafı İle Projelerini Paylaştı
13 Mart 2024 - 16:25
Esnafın sorun, öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Ömer Günel, bir sonraki görev döneminde yaşama geçireceği yeni ve modern otogar projesiyle ilgili bilgi verdi. Garaj Taksi’ye de uğrayan Başkan Ömer Günel, şoförlere durak binasını yenileyeceğini müjdeledi.

Her fırsatta esnafla bir araya gelerek sorunlara yerinde çözüm üreten Başkan Ömer Günel, özellikle turizm sezonunda araç trafiğinin arttığı Kuşadası Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni ziyaret etti. CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ve Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüsnü Öten’in de katıldığı ziyarette, Başkan Ömer Günel, otogarda incelemelerde bulundu. Otogarın acil olarak yenilenmesi gereken bölümleri hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Ömer Günel, daha sonra esnafı dolaşarak hayırlı işler diledi.

Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası’na yeni ve modern bir otogar yapmak için kolları sıvadıklarını belirten Başkan Ömer Günel, “Şu anki otogar alanına bir sonraki dönemimizde belediye hizmet kompleksi yapacağız. Yeni inşa edeceğimiz otogar için de şu an belirlediğimiz üç nokta var. İlerleyen günlerde kararımızı açıklayacağız. Hızla gelişen ve büyüyen Kuşadası’nın ihtiyaçlarına cevap verecek olan modern otogarımızda ayrıca kentte otomobil satışı yapan galerileri de bir araya toplayacağız. Mevcut esnafımıza da yeni otogarımızda ticari üniteler verip, mağduriyet yaşatmayacağız” dedi.

GARAJ TAKSİ ESNAFINDAN BAŞKAN ÖMER GÜNEL’E TEŞEKKÜR
Başkan Ömer Günel, Kuşadası Şehirlerarası Otobüs Terminali ziyaretinin son bölümünde Garaj Taksi’de çalışan şoförlerle bir araya geldi. Taksici esnafıyla bir süre sohbet eden Başkan Ömer Günel, şoförlere durak binasını yenileyeceğini müjdeledi. Taksiciler, her zaman şoför esnafının yanında olan Başkan Ömer Günel’e alkışlayarak teşekkür etti.  
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum