Başkan Ömer Günel Kirazlı Mahallesi'nde Başladı

“Tüm Köylerimizin Sorunlarını Kökten Çözüme Kavuşturacağız”

Başkan Ömer Günel Kirazlı Mahallesi'nde Başladı
22 Şubat 2024 - 15:25
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Kirazlı Mahallesi’ni ziyaret ederek hemşehrileriyle bir araya geldi. Bölge sakinlerinin alt ve üstyapıyla ilgili talepleri ve diğer ihtiyaçlarının neler olduğunu dinleyen Başkan Ömer Günel, “İkinci dönemimizde köylerimizin tüm sorunlarını kökten çözüme kavuşturacağız” dedi.

Göreve geldiği günden bu yana Kuşadası’ndaki sorunlara yerinde çözüm arayan Başkan Ömer Günel, güne Kirazlı Mahallesi’ni ziyaret ederek başladı. Kuşadası Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hüsnü Öten’in de yer aldığı ziyarette Başkan Ömer Günel, Kirazlı Mahalle Muhtarlığı Aza Heyeti ve hemşehrileriyle görüştü. Toplantıda Başkan Ömer Günel, Aza Heyeti’nden bölgenin alt ve üstyapı yatırımlarıyla ilgili sorun, talep ve çözüm önerilerini dinledi.

Kuşadası Belediyesi olarak kentteki her mahalleye eşit hizmet ve yatırım götürmeye çalıştıklarını belirten Başkan Ömer Günel, “Kirazlı’da, köyümüzün ihtiyaçları ve yeni dönemimizde mahallemize yapmayı planladığımız hizmetlerle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. İkinci dönemimizde Kirazlı Mahallemizin belediyemiz sorumluluk alanında olan tüm sorunlarını çözmüş olacağımızın sözünü veriyorum. Ayrıca diğer köylerimizde de alt ve üstyapıyla ilgili tüm eksikleri gidereceğiz” diye konuştu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum