Başkan Kırgöz'ün İlçe Ziyareti Mitinge Dönüştü

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi'nin aldığı karar doğrultusunda bir dönem daha Dikili Belediye Başkanlığına aday gösterilen Adil Kırgöz CHP Dikili İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Başkan Kırgöz'ün İlçe Ziyareti Mitinge Dönüştü
02 Şubat 2024 - 10:31
Çok sayıda vatandaş ve partilinin ilgi gösterdiği büyük buluşma mitinge dönüştü.

Başkan Kırgöz: "5 yıl daha tüm Dikili'yi kucaklayan bir anlayışla göreve hazırım."
CHP Dikili İlçe Başkanı Emre Kırlı'nın yaptığı açılış konuşması sonrasında coşkulu kalabalığa seslenen Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz şu açıklamalarda bulundu "29 Ocak akşamı partimizin en üst karar organı olan Merkez Yürütme Kurulumuz ve Parti Meclisimiz tarafından yeni dönem için tekrar Dikili Belediye Başkanı adaylığına layık görüldüm. Öncelikle beni bu göreve bir kez daha layık gören Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel başta olmak üzere Merkez Yürütme Kurulu ve Parti Meclisi Üyelerimize, bu süreçte bizlere hep destek olan il, ilçe örgütümüze ve her zaman desteğini arkamda hissettiğim saygıdeğer Dikili halkına şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum.

Geçen dönem olduğu gibi yeni dönemde de Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, kurtuluşun partisi Cumhuriyet Halk Partimizin semsiyesi altında olmakla birlikte tüm Dikili'yi kucaklayan bir anlayışla yeni dönemde de herkesin başkanı olmaya devam edeceğiz. 5 yıl boyunca gecemizi gündüzümüze kattık, hep çalıştık, hep ürettik. Bu dönem ustalık dönemimiz, çok iyi hazırlandık. Hep birlikte bir olmaya birlik olmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde de Cumhuriyet değerlerini sözde değil özde benimsemiş Atatürk İlke ve Devrimlerini rehber edinmiş bir anlayışla Dikili için gece gündüz çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz."

Büyük buluşma sonrası Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, desteğe gelen çok sayıda vatandaşla birlikte esnafı ziyaret ederek bol kazanç dileklerinde bulundu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum