Başkan Çetin Akın Sınıf Başkanı Ege'nin Seçim Vaadini Yerine Getirdi

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu Kamil Semizler İlkokulu öğrencisi Ege’nin sınıf başkanlığı seçiminde “seçilirsem belediye başkanımızı sınıfımıza getireceğim” vaadini yerine getirdi.

Başkan Çetin Akın Sınıf Başkanı Ege'nin Seçim Vaadini Yerine Getirdi
18 Nisan 2024 - 15:29
Turgutlu Kamil Semizler İlkokulu 3/A sınıfı öğrencisi Ege Başbostancı’nın sınıf başkanlığı seçimleri öncesinde sınıf başkanlığını kazanmak için arkadaşlarına “seçilirsem Belediye Başkanımız Çetin Akın’ı sınıfımıza getireceğim” vaadinde bulundu. Başkanlık seçimini kazanan Ege’nin verdiği söz gerçekleşti. Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, sınıf başkanı olan Ege’yi, sınıf arkadaşlarını ve öğretmenini tebrik etmek için ziyarette bulundu. Başkan Akın ayrıca öğrencilerin taleplerini ve isteklerini diledi.

Başkan Çetin Akın, ziyareti sonunda öğrencilere Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk kitabını hediye etti. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Başkan Akın’ın ziyareti hatıra fotoğrafları çekilmesi ile son buldu.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Hem Ege hem ben sözümüzü tuttuk. Sınıf başkanı seçilen ve en büyük vaadi; 'Başkan Çetin Akın'ı sınıfa getireceğim' diyen Kamil Semizler İlkokulu 3/A sınıf öğrencisi Ege Başbostancı, sınıf arkadaşlarını ve sınıf öğretmenimizi ziyaret ettik. Taleplerini ve isteklerini can kulağıyla dinledik. Çocuklarımızın neşesi ve enerjisi günümüzü güzelleştirdi. Siz hep gülün çocuklar” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum