Başkan Çetin Akın: "İktidarın ve büyükşehir belediyesinin desteği olmadan modern pazar yerini Turgutlu'muza kazandırıyoruz"

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu’daki basın mensuplarıyla birlikte inşaatı hızla devam eden Cuma Pazarı projesini gezdi.

Başkan Çetin Akın: "İktidarın ve büyükşehir belediyesinin desteği olmadan modern pazar yerini Turgutlu'muza kazandırıyoruz"
27 Ekim 2023 - 17:06
Başkan Çetin Akın aynı zamanda pazarcı esnafı ve vatandaşlarla da bir araya geldi.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın yapımında son yaklaşılan ve aralık ayında açılması planlanan Cuma Pazarı proje alanında basın mensuplarıyla birlikte incelemelerde bulundu. Başkan Çetin Akın, inceleme gezisi sırasında proje hakkında bilgileri basın mensuplarıyla paylaştı.

Başkan Çetin Akın, Cuma Pazarı’ndaki incelemelerin sonrasında ise mevcut pazar yerinde tezgah açan pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi. Turgutlu’ya kazandırılacak yeni ve modern Cuma Pazarı projesiyle ilgili değerlendirmeler yapılırken Başkan Çetin Akın aynı zamanda esnafın ve vatandaşların görüş ve önerilerini de dinledi.

Başkan Çetin Akın’ın basın mensuplarıyla birlikte Cuma Pazarı’nda yaptığı inceleme gezisine Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan, Evren Erbaş ile teknik ekip de katıldı.

“Müteahhit firmaya hak ediş anlamında hiçbir borcu olmayan bir proje gerçekleştiriyoruz”
Başkan Çetin Akın, “Yaklaşık 4 ay önce başlayan Cuma Pazarı projemiz, bütün hızıyla devam ediyor. Müteahhit firmaya hak ediş anlamında hiçbir borcu olmayan bir proje gerçekleştiriyoruz. Turgutlu’da açıkta olan tek pazar yerimiz vardı. Kronik hale gelen bir sorundu. Artık modern bir pazar yerimiz oluyor, aynı zamanda büyük bir ihtiyaç olan otopark sorununu da çözmüş oluyoruz. Turgutlu Belediyesinin kendi kaynakları ve imkanlarıyla, iktidarın ve büyükşehir belediyesinin desteği olmadan 130 araçlık otoparkı olan, pazarcıların rahat rahat kullanabilecekleri, vatandaşlarımızın soğuktan, sıcaktan, yağmurdan etkilenmeden alışverişlerini yapabilecek olduğu pazar yerini Turgutlu’muza kazandırıyoruz. Cuma Pazarı’nın Turgutlu’muza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum