Başkan Çerçi'ye Karaköy Pazarında Sevgi Seli

Her gün ilçeyi karış karış gezen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Karaköy Pazarını ziyaret etti. Talepleri dinleyen Başkan Çerçi, pazaryerinde vatandaş ve esnaftan büyük destek gördü.

Başkan Çerçi'ye Karaköy Pazarında Sevgi Seli
27 Şubat 2024 - 11:26

Yoğun mesaisine rağmen her gün vatandaş ve esnaf ile biraraya gelen Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Karaköy Pazaryerini ziyaret etti. Cumhur İttifakı Yunusemre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi'ye ilçe yöneticileri ile meclis üyesi adayları eşlik eti.


Pazar yerinde vatandaş ve esnaf ile selamlaşan Başkan Çerçi, bir taraftan belediyenin yaptığı ve yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler verirken, bir taraftan da vatandaşların taleplerini dinledi. Başkan Çerçi'ye vatandaş ile esnaf büyük dest verdi. Kimi vatandaş Başkan Çerçi için 'Senin gibi baba yiğit bulunmaz' ifadelerini kullanırken, kimi vatandaş ise 31 Mart Yerel Seçimlerinde Mehmet Çerçi'ye desteğinin tam olduğunu dile getirdi.


DOKTOR BAŞKAN FENALAŞAN VATANDAŞA MÜDAHALE ETTİ
Başkan Çerçi'nin Karaköy Pazaryeri ziyareti sırasında bir vatandaş fenalaşarak baygınlık geçirdi. Gezisine ara veren ve fenalaşan kadına anında müdahale eden Başkan Dr. Mehmet Çerçi, annesinin durumuna çok üzülen ve gözyaşlarına boğulan küçük kıza da moral vermeye çalıştı.


Fenalaşan kadın, Başkan Çerçi'nin ilk müdahalesinin ardından çağırılan 112 acil ekibinin kontrolüne bırakıldı. Vatandaşın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum