Başkan Çerçi İttifak Ortağı Mhp'yi Ziyaret Etti

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’ni ziyaret etti. Parti yöneticileri ile bir araya gelen Başkan Çerçi, “Cumhur İttifakı olarak Yunusemre’mizde zafere ulaşacağız.” dedi.

Başkan Çerçi İttifak Ortağı Mhp'yi Ziyaret Etti
08 Şubat 2024 - 17:45

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) yönetimi ile buluştu.


Başkan Çerçi’ye ziyarette AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz, AK Parti Yunusemre Kadın Kolları Başkanı Hacer Hazar, AK Parti Yunusemre İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Oyit  ve partililer eşlik etti. Ziyarette MHP teşkilatı ile görüşen Başkan Çerçi, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin himayesinde 15 Temmuz ruhuyla kurulan Cumhur İttifakı’nın Yunusemre Belediye Başkan Adayı olarak Manisa’mızda ve  Yunusemre’mizde tarih yazacağız.


Rabbim çıktığımız bu yolda muvaffakiyetler nasip etsin” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Yunusemre İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu ise Cumhur İttifakı ortağı olarak Başkan Mehmet Çerçi’nin başarılı çalışmalara imza attığını ifade ederken; yerel seçimde yeniden kazanmak için var güçleri ile çalışacaklarını belirtti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum