Başkan Çerçi'den Yoğun Mesai

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yunus Emre Millet Çarşısı’ndaki sosyete ve sebze pazarı ile Malta semtinde vatandaşlar ile bir araya geldi.  Başkan Çerçi, daha sonra sivil toplum örgütü temsilcileri ile buluştu.

Başkan Çerçi'den Yoğun Mesai
14 Şubat 2024 - 14:23

Seçim çalışmalarını sürdüren Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Ziyaretler kapsamında Yunus Emre Millet Çarşısı içerisinde kurulan sosyete pazarı ile Malta’da esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Çerçi daha sonra Manisa Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay, Manisa Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Altındağ, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç, Manisa Celaliler Derneği ve yönetimini ziyaret etti.

Ziyaretlere ilişkin bilgi veren Başkan Çerçi, “Millet Çarşısı içerisinde kurulan Sosyete Pazarı’nda kıymetli komşularımız ve pazarcı esnafımıza selam verdik; dua aldık. Malta’da esnafımız ve komşularımız ile selamlaşıp, sohbet ettik.

Daha sonra sivil toplum örgütü temsilcilerini ziyaret ettik. Yunusemre dostluğun, komşuluğun kısaca huzurun şehridir.” dedi. Başkan Çerçi’ye, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz, AK Parti Yunusemre Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Oyit ve partililer eşlik etti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum