Başkan Çerçi 6 Mahallede Vatandaşlar İle Buluştu

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Hafta Sonu Vatandaşlarla Bir Araya Geldi. Ak Parti Mkyk Üyesi Ve Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç İle Birlikte 6 Mahalleyi Ziyaret Eden Başkan Çerçi, Vatandaşların Taleplerini Dinledi. 

Başkan Çerçi 6 Mahallede Vatandaşlar İle Buluştu
12 Şubat 2024 - 12:07

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Her Fırsatta Halkla İç İçe Oluyor. Hafta Sonu 6 Mahalleyi Ziyaret Eden Başkan Çerçi’ye, Ak Parti Mkyk Üyesi Ve Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, Ak Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz Ve Partililer Eşlik Etti.


Partisinden Yeniden Aday Gösterilen Belediye Başkanı Çerçi, Dazyurt, Otmanlar, Düzlen, Barbaros, Ortaköy Ve Karaali’de Vatandaşlarla Buluştu. Başkan Çerçi Ve Beraberindekiler Daha Sonra Karaali Ve Yuntdağı Spor Tesislerinde Düzenlenen Yunusemre Belediyesi Yuntdağı Futbol Turnuvası’nda Mücadele Eden Takımları Ziyaret Etti.


Vatandaşların Taleplerini Dinleyen Başkan Mehmet Çerçi, Yeni Dönemde Birbirinden Güzel Projeleri Vatandaşların Teveccühü İle Hayata Geçireceklerini Belirterek, “Vatandaşlarımızın Yüzündeki Tebessüm Ve Gönlündeki Mutluluk İçin Çalışıyoruz” Dedi.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum