Başkan Çelik'ten Manisa Basınına 10 Ocak Jesti

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Manisa'da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcilerini ağırladı.

Başkan Çelik'ten Manisa Basınına 10 Ocak Jesti
10 Ocak 2024 - 10:46
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, medyanın toplumun bilgi alışverişinde önemli bir rol oynadığını belirterek, gazetecilere teşekkür etti. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan Başkan Çelik, basın mensuplarının demokrasinin temel unsurlarından biri olduğunu vurgulayarak, onların özverili çalışmalarının toplumun aydınlanmasına katkı sağladığını ifade etti.

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday olmayacağını anımsatan Başkan Çelik,   kalan görev süresi içerisinde yapacakları çalışmalar hakkında bilgi vererek "Önümüzdeki günlerde açılışını gerçekleştireceğimiz projeler var. Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon Merkezi bunlardan biri. Benim de çok önemsediğim bir proje. Yine 50 dönümlük bir alanda günü birlik bir piknik alanını hizmete açacağız. Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin temelini atacağız.   Yine ihale sürecinde bir aksilik olmaz ise Manisa tarihinin en büyük otoparkı ve pazaryerinin temelini de büyükşehir belediyemiz ile birlikte atacağız." dedi. 

Başkan Çelik'in ardından Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan konuştu. Filizkan basın sektöründe yaşanan gelişmelere dikkat çektiği konuşmasında Başkan Çelik'e kendileri için yapılan organizasyon için de teşekkür etti.  Başkan Çelik gecenin sonunda  basın mensuplarıyla  toplu fotoğraf çektirirken onlara günün anısına birer de hediye verdi.
Giritligil Otel’de verilen yemeğe Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, Onursal Başkan Ertuğrul Aytaç, Cemiyet Yönetim Kurulu Üyeleri, Manisa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Turgay Duyar, Şehzadeler Belediyesi Başkan Yardımcıları Bilal Demir, Atilla Efendioğlu, Fatih Baybatur,  Manisa’da görev yapan ulusal ve yerel basın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.   
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum