BAŞKAN BALABAN CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL'İ KARŞILADI

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, memleketi Manisa’da Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i yalnız bırakmadı.

BAŞKAN BALABAN CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL'İ KARŞILADI
05 Nisan 2024 - 09:16

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, memleketi Manisa’da 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ferdi Zeyrek’i ziyaret ettikten sonra halkla biraraya geldi. CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Bekir Başevirgen, CHP İl Başkanı İlksen Özalper, ilçe başkanları ve 31 Mart  Mahalli İdareler Seçimlerini kazanan 14 belediye başkanının yer aldığı ziyarette Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban da yer aldı. Seçimleri kazanan belediye başkanlarını tek tek tebrik eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, daha sonra kendisini bekleyen yoğun kalabalık ile biraraya geldi. Mahalli İdareler Seçimlerini kazanan ilçe belediye başkanlarını tek tek takdim ederek halka tanıtan Özel’in, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ı takdimi sırasında katılanlardan büyük alkış koptu.


Halka yönelik yaptığı konuşmada başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek olmak üzere 14 ilçe belediye başkanına teşekkür eden CHP Lideri Özel şu ifadelere yer verdi: “Manisa yüzde 60, İzmir’den Manisa'ya meltem değil Manisa'dan İzmir'e karayel esmiş. Ben buna emek veren il başkanımın şahsında tüm ilçe başkanlarıma, il, ilçe yöneticilerime, bu görevi geçmişte yapanlara, kadın, gençlik kollarına, partinin neferi olarak Atatürk'ün baba evinin bugüne kadar bacasını tüttürenlere, çayını demleyenlere teşekkür ediyorum. 14 büyükşehir kazanan, en yakın takipçisi partiye 11 belediye fark atan ve oylarını 10 ay önceki seçime göre 3 milyon 600 bin artırarak, bu seçimlerde Türkiye'nin birinci partisi olan, Avrupa'nın en büyük sosyal demokrat partisi olan, Türkiye'nin değil Dünya’nın en çok belediyeye sahip sosyal demokrat partisi olan CHP'ye hayırlı olsun.”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i mahalli idareler seçimlerinden sonra memleketi Manisa’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, “Hem Manisa’mız hem de Yunusemre’miz, yaşadığı zaferin mutluluğunu sayın genel başkanımız Özgür Özel’i muhteşem bir şekilde ağırlayarak gösterdi. Halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın genel başkanımız gibi biz de halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum