BAŞKAN ATAY'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, 18 Haziran Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

BAŞKAN ATAY'DAN BABALAR GÜNÜ MESAJI
16 Haziran 2023 - 14:24
Babalığın, dünyadaki en yüce duygulardan biri olduğunu ifade eden Başkan Atay, konuşmasının devamında şunları söyledi, “Her çocuk dünyaya nur topu gibi doğar ve yaşam yolculuğuna başlar. Onların hayatlarında biri vardır... Çocuklarının yaşam yolculuklarında atacakları adımlar için yollarına taşlar döşeyen, ellerinden tutan, güç katan, koşulsuz sevgi sunan. O kişi, fedakârca çalışır, emek verir, alın teri döker, sevmeyi-sevilmeyi öğretir.
Dünyadaki en yüce duygulardan biridir karşılıksız sevmek, özveri ile büyütmek, rehberlik edip yol göstermek, baba olmak!
Bizler, hayatın her döneminde bizlere verdikleri destek ve güven nedeniyle babalarımıza minnet ve şükran borçluyuz. Geleneklerimizin de gereği olarak onlara her zaman sevgi ve saygımızı göstererek vefa borcumuzu ödemeliyiz.
Ülkemizin huzur ve selameti için canlarını feda eden şehit babalarımız ve şehitlerimizin değerli babaları başta olmak üzere, çocukları sağlıklı mutlu ve güven içinde büyüsün diye yaptıkları her işi emekleriyle güzelleştiren; akıllara fikir, yüreklere sevgi tohumları eken tüm Efe yürekli babaların, Babalar Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum