Balıkesirspor'da transfer taarruzu

TFF 3'üncü Lig'de yeni sezona yeni yönetimiyle çok iddialı girmeye hazırlanan Balıkesirspor, Mert Alper Acar'ın tek aday olarak girdiği kongrede başkanlığa seçilmesinin ardından teknik direktörlük görevine Polat Çetin'i getirip transfere de hızlı başladı.

Balıkesirspor'da transfer taarruzu
11 Haziran 2026 - 07:39

Başkan Acar, 47 yaşındaki çalıştırıcıyla 1 yıllık sözleşme imzaladı. Çetin, önceki sezon 3'üncü Lig'de şampiyonluk yaşadığı Aliağa FK'yla geçen sezon 2'nci Lig'de de zirve yarışı vermişti.

GEMİCİ DE TAMAM

TRANSFER harekatına da girişen Balıkesirspor, 52 Orduspor'dan yıldız golcü oyuncu Emre Gemici ile anlaşmaya vardı. 32 yaşındaki Emre, geçen sezon 24 gol, 6 asistlik performansıyla 52 Orduspor'un şampiyonluğunda önemli rol oynadı. Balıkesirspor'da yönetimin geçen sezon Eskişehirspor'da 16 golle oynayan 33 yaşındaki forvet Akın Akman'la da anlaşma aşamasına geldiği iddia edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum