Kuş deseni ile herkesi şaşırtıyor !

Nazilli'de yaşayan bir çiftçinin sahibi olduğu Casper isimli atın alnındaki desen herkesi şaşırtıyor. 20 aylık atın alnındaki kuş desenini gören vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektiriyor.

Nazilli ilçesinde çiftçilik yapan Bilal Dirik'in sahibi olduğu at, alnındaki kuş deseni ile herkesin ilgisini çekiyor. Doğuma hazırlanan Casper isimli at, üzerindeki kuş figürü ile dikkatleri üzerine çekerken, meraklılar Casper ile bol bol hatıra fotoğrafı çekiliyor. Rahvan at yarışlarına katılan atın sahibi Bilal Dirik, Casper’ın doğumundan 2 hafta sonra antrenmanlara yeniden başlayacaklarını ifade etti.

“BÜYÜDÜKÇE BELİRGİNLEŞTİ”
Yarış atlarına çocukluğundan bu yana meraklı olduğunu ifade eden at sahibi Bilal Dirik, "Çiftçiyim ve at beslemeyi seviyorum. At yarışlarına ilgim vardı. Rahvan atları ile yarışlara katıldım. Bu atım da aldığımda küçüktü, beslemeye başladım. Daha önce alnındaki kuş figürü çok belli değildi, büyüdükçe belirginleşti. Görenler çok şaşırıyor, çizilmiş zannediyorlar ve fotoğraf çekiliyorlar. Şuan hamile ve 1 aya kadar doğum yapacak. Sonrasında yarışlara katılacağız" dedi. Doğumdan sonra Casper’ı yarışlara hazırlayacaklarını dile getiren Bilal Dirik atın ismini kızları 8 yaşındaki Hilal Ecrin ve Eflal Dirik’in koyduğunu ifade etti. Dirik, “Atımın adını kızlarım koydu. Casper isimli atımızın dedesi ve babası rahvan at yarışlarında yer alan baş atlarından. Doğumdan sonra onu yarışlara hazırlayacağım" diye konuştu.

“CASPER’I ÇOK SEVİYORUZ”
Bilal Dirik’in eşi Hülya Dirik de atları çok sevdiğini belirterek, "Ben de eşim gibi atları çok seviyorum. Bizim için ailenin bir parçası, çocuklarımız da çok seviyor. Her gün onu ellerimle besliyorum. Casper da bize çok alıştı. Bizim için değeri çok büyük" şeklinde konuştu.