Altınordu paraşütsüz

İzmir ekibi, 13’te Bekir, 59’da Dembele, 62’de Malle ve 90+2’de de Anderson’un golleriyle yıkıldı. Bir topu direğe takılan Altınordu’da Erdem 79’da kırmızı kart gördü.

Altınordu paraşütsüz
13 Mart 2023 - 09:05
Spor Toto 1. Lig'de ateş hattından kurtulma mücadelesi veren Altınordu, deplasmanda Keçiörengücü'ne 3-0 mağlup olarak paraşütsüz düşüşünü sürdürdü. Maçın 4. dakikasında Dembele, boş pozisyonda kaleci Ali Emre'yi geçemedi. 13'te Bekir'in ceza yayı önünde kullandığı serbest vuruşta top baraja çarparak ağlarla buluştu: 1-0. 23'te Ahmet Dereli'nin sol çaprazdan çektiği şut direkten dışarı çıktı. 44'te Yusuf'un hatalı pasında Muhammed araya girip kaleci Ali Emre ile karşı karşıya kaldı. Kaleci Ali'yi geçen oyuncu topu Dembele'ye çevirdi. Dembele, topu kaleye gönderdi ancak Alperen topu çizgiden çıkarttı ve mutlak golü engelledi.

İKİNCİ YARIDA TAKIM DAĞILDI
Maça hızlı başlayan ev sahibi Keçirörengücü 59'da farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada Aly Malle'nin pasında topla buluşan Dembele, yakın mesafeden topu ağlarla buluşturdu: 2-0. 61'de Dembele'nin pasında topla buluşan Aly Malle düzgün bir vuruşla farkı üçe çıkardı: 3-0. 77'de Erdem, rakip takımdan Muharrem'e yaptığı faul sonrasında sarı kart görürken, VAR'dan gelen uyarı sonrası hakem Yasin Avcı futbolcuyu kırmızı kartla oyun dışına gönderdi. 90+2'de Anderson Costa son sözü söyledi: 4-0.

GALİBİYETİ UNUTTULAR
Altınordu, farklı Keçiörengücü yenilgisiyle ligdeki galibiyet hasretini sürdürdü. Ligde en son düşme potasındaki rakibi G.Birliği'ni yenerek kümede kalma umutlarını artıran İzmir ekibi, son 5 maçlık süreçte Sakarya, Pendik, Göztepe ve Keçiröngücü'ne yenilirken tek puanını Boluspor beraberliği ile aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum