Altınordu'da yeni dönem

Kırmızı-lacivertliler, yeni teknik direktörü Hasan Özer ile sözleşme imzaladı. İzmir ekibinde, Ufuk Kahraman ve Gökhan Ünal'ın ardından bu sezon göreve gelen üçüncü teknik adam olan Özer, "Sıkıntılı ortamdan hep birlikte çıkacağız" diyerek umutlu konuştu

Altınordu'da yeni dönem
16 Mart 2023 - 09:09

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da teknik direktör Hasan Özer dönemi resmen başladı. Kırmızı-lacivertli ekipte, teknik direktör Gökhan Ünal'ın ardından anlaşma sağlanan 48 yaşındaki teknik adamla sözleşme imzalandı. Kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın katılımıyla Özer'le Metin Oktay Yerleşkesi'nde düzenlenen törenle resmen göreve başlayan Özer, sezona başlayan Ufuk Kahraman ve Gökhan Ünal'ın ardından bu sezon Altınordu'nun başına geçen 3. teknik direktör oldu. Başkan Seyit Mehmet Özkan, daha önce kulüpte 10 yıl aralıksız olarak çalışan teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nu hatırlatarak, "Hasan Özer hocam ile de uzun yıllar beraber çalışmak istiyoruz" dedi.

"KENDİMİZE İNANIYORUZ"
Hasan Özer de zor bir dönemde göreve geldiklerini belirterek, "Bizim bir hedefimiz var. Emin adımlarla hedefimize doğru yürümek istiyoruz. Kendimize inanıyor ve güveniyoruz. Kimseye mahcup olmak istemiyoruz. Futbol bilgimize ve kariyerimize inanıyoruz. Tüm ekibimle beraber Altınordu'nun başarısı için mesaimizi harcamaya hazırız. Ekibimle bunu başaracak güçteyiz. Sıkıntılı ortamdan hep birlikte çıkacağız" diyerek oldukça umutlu konuştu.

"TEK DERDİM ALTINORDU"
Başkan Seyit Mehmet Özkan, Hasan Özer'le çok önceden tanıştıklarını belirterek, "Ben son nefesime kadar bu toprakların çocukları ile haşır neşir olacağım. Benim hiçbir beklentim yok. Bir tek hedefim var; Altınordu'yu benden sonraki nesillere kurumsal bir şekilde nasıl götürürüm" dedi.

EKİBİ DE BELLİ OLDU
Altınordu'da resmen göreve başlayan teknik direktör Hasan Özer'in teknik ekibi de belli oldu. Özer'in ekibinde yardımcı antenör Hakan Ertürk, kaleci antrenörü Metin Akçevre ve atletik performans antrenörü Eren Kırıcı'nın yer aldığı açıklanırken, kulüple vedalaşan teknik direktör Gökhan Ünal'ın ekibindeki Çağatay Rüştü Şalap ve Eser Çalı ile de yollar ayrıldı.

AHMET ILHAN YOKSA, PUAN DA YOK
Ligde korkulu rüya gören Altınordu, Ahmet İlhan'ın gol atamadığı maçlardan kayıpla ayrıldı. Kırmızı-lacivertliler, tecrübeli golcünün skor üretemediği maçların sadece birini kazandı. Bu sezon ligde kazanılan Tuzlaspor (1), Samsunspor (1), Denizlispor (2) karşılaşmalarında gol atan Özek, sadece kazanılan Gençlerbirliği galibiyetinde gol atamadı. 35 yaşındaki futbolcu alınan 4 galibiyetin 3'ünde 4 gollük katkı yaptı. Öte yandan tecrübeli oyuncu bu sezon ligde takımının attığı 20 golün 10'unu kaydederken iki asistlik performans sergiledi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum