Altay kahroldu

Ç. Rize karşısında İbrahim’in savunmadaki hatası sonrasında kalesinde ilk golü gören İzmir ekibi, Paixao’nun hatasıyla üçüncü golü yedi, kahroldu.

Altay kahroldu
20 Mart 2023 - 10:40
Spor Toto 1. Lig'de deplasmanda Eyüpspor'u 1-0 yendikten sonra önceki gün konuk olduğu Çaykur Rizespor'a 3-1 mağlup olan Altay, bireysel hataların kurbanı oldu. Siyah-beyazlılar yenilen ilk golde kaptan İbrahim'in savunmadaki hatalı pası sonrası kalesinde golü görürken, üçüncü gol ise aynı hatayı Paixao'nun orta sahada yapmasının ardından geldi.

İSTİKRARI SAĞLAYAMADI
Sezon başından bu yana özellikle savunma bölgesinde yapılan hatalarla puan kayıpları yaşayan ve ikinci yarıda da bu soruna çözüm bulamayan İzmir temsilcisi, üst üste iki karşılaşmadan aldığı 6 puanın sefasını süremedi. Bu sezon ilk kez 3'te 3 yapma fırsatını da tepen siyahbeyazlılar, geride kalan 26 haftada 12. yenilgisini aldı. Ateş hattından uzaklaşmak isteyen ancak aldığı sonuçlarla istikrarı bir türlü sağlayamayan ve yerinde sayan Altay'da teknik direktör Tuna Üzümcü'nün oyuncularını bireysel hatalar konusunda uyardığı ifade edildi. Gelecek hafta Ege derbisinde Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda Manisa FK'yı konuk edecek olan siyah-beyazlılarda sol bek Naderi sarı kart cezalısı durumuna düşerken, ilk 11'de Özgür'ün oynaması bekleniyor.

ÜZÜMCÜ: TELAFİ EDECEĞİZ
Altay Teknik Direktörü Tuna Üzümcü, "Basit, kendi yaptığımız hatalarla rakibe pozisyon verdik ve gol yedik. Basit hatalar takımın moralini bozdu. Bu maçı unutup ileriye bakmamız lazım. Buraya takılmayacağız. Bir sonraki maçta telafi edip yolumuza devam edeceğiz" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum