Acun Ilıcalı ile takım olup yarıştı "Burada olmaktan çok mutluyum"

Survivor All Star 2024 sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Brezilyalı eski efsane futbolcu Ronaldinho Survivor All Star'ın son bölümüne konuk oldu. Programa konuk olduğu için çok mutlu olduğunu dile getiren efsane futbolcu Ronaldinho Acun Ilıcalı ile takım olup yarışmacılarla ayak voleybolu oynadı.

Acun Ilıcalı ile takım olup yarıştı "Burada olmaktan çok mutluyum"
22 Şubat 2024 - 09:50
Dünya futbolunun önemli isimlerinden Ronaldinho Survivor All Star'da rüzgar estirdi. Daha önce 2 kez FIFA Dünyada Yılın Futbolcusu ve Ballon d'Or ödülünü kazanan başarılı futbolcu Survivor yarışmacılarıyla eğlenceli dakikalara sahne oldu.

Survivor All Star 2024'e efsane futbolculardan Ronaldinho konuk oldu. 


Geceye damga vuran ünlü futbolcu, "Burada olmaktan çok mutluyum. Her zaman gelebilirim." dedi. 


Gösteri amaçlı oynanan oyunda Yasin ve Sercan birlikte takım olurken Acun Ilıcalı ile de Ronaldinho eşleşti. İki takım ayak voleybolu oynadı.


Ronaldinho ile karşıklıklı oynamanın kendisini çok heyecanlandırdığını dile getiren Yasin Obuz, "Survivor'da beni en çok heyecanlandıran şeyi sorsan Ronaldinho ile karşılıklı oynamak dedi.


Oyunda Ronaldinho'nun aldığı sayılar izleyenleri mest etti. 

 


Acun Ilıcalı, dünyaca ünlü eski futbolcu Ronaldinho'nun Survivor 2024 All-Star'da gösteri maçına katılacağına dair açıklamasında "Ronaldinho ile birkaç yıldır görüşüyoruz. Geçtiğimiz ay da bizim ofise geldi. Biraz sohbet ettik. Bizim yaptığımız işleri takip ediyor. Ona teklifte bulunup Survivor'da ayak voleybolu oynayalım, ne dersin dedim. Mest oldu hemen. Ve dünyanın en büyük futbolcuları arasında olan Ronaldinho yarın sizlerle birlikte olacak." ifadelerini kullanmıştı.

 


Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğu da bilinen Ilıcalı'nın bu açıklamaları sonrası sosyal medyadaki Sarı-Lacivertli taraftarlar oldukça heyecanlanırken Ronaldinho kısa sürede gündem oldu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum