Sinem Kobal hayran bıraktı

İkinci bebeğine 8 aylık hamile olan Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem'i görenler, "Bu ne güzellik" demeden geçmedi. Türkiye'nin gözde çifti Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, ikinci çocukları için artık günleri sayıyor. Kızları Lalin'e kardeş geleceğini ve yine bir kızları olacağınıı duyuran ünlü çift, çocuğunu gözlerden uzak büyütmeyi tercih edenlerden...

Sinem Kobal hayran bıraktı
30 Mart 2022 - 10:26
Hamile eşi Sinem Kobal ve kızı Lalin için hiç bir masraftan kaçınmayan Kenan İmirzalıoğlu İstanbul'daki evlerini de daha büyük bir ev ile değiştirmişti. İkinci bebeğine hamile olan Sinem Kobal'dan günler sonra yeni poz geldi.

"BU NE GÜZELLİK"
İkinci bebeğine 8 aylık hamile olan Kenan İmirzalıoğlu'nun eşi Sinem'i görenler, "Bu ne güzellik" demeden geçmiyor...

Türkiye'nin en yakışıklı jönlerinden olan ve şimdilerde Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunuculuğunu yapan Kenan İmirzalıoğlu ile oyuncu eşi Sinem Kobal ikinci kez anne-baba olmaya hazırlanıyor. 2020 yılında kızları Lalin'i kucaklarını alan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu büyük mutluluk yaşamıştı.


Kenan İmirzalıoğlu ile Mayıs 2016 tarihinde nikah masasına oturan oyuncu Sinem Kobal, şimdilerde ikinci kez anne olmaya hazırlanıyor. 8 aylık hamile olan Sinem Kobal ile eşi doğumu Ege'de doğa ile iç içe yaşam sürerek bekliyor.




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum