Gaziemir'de kurs kayıtları başladı

Gaziemir Belediyesi’nin yaz döneminde 4 branşta düzenlediği spor kursları ile 6 branşta düzenlediği kültür sanat kurslarının 7 Haziran’da başlayan kayıtları 17 Haziran’da sona erecek. Kurslar, 27 Haziran’da başlayacak.  

Gaziemir'de kurs kayıtları başladı
08 Haziran 2022 - 16:57
Kültür sanat etkinlikleriyle yurttaşları sanatla buluşturan Gaziemir Belediyesi, düzenlediği kurslarla da yurttaşların kişisel gelişimlerine katkı koyuyor. Kış döneminde düzenlediği kurslarla binlerce kursiyere hizmet veren belediye, yaz döneminde de kurslar düzenleyecek. 7 Haziran’da başlayan belediyenin yaz kurslarının kayıtları, 17 Haziran’a kadar devam edecek. Kurslara katılmak isteyenler gaziemir.bel.tr adresini ziyaret ederek çevrimiçi kayıt yaptırabilecek. Kurslarda ilk ders 27 Haziran’da yapılacak.
Kurslarda verilen hizmet kalitesini artırmayı ve kursların sürekliliğini sağlamayı amaçlayan belediye; kursa kayıt yaptıran vatandaşların aidiyet duygusunun artması ve kursa katılım devamlılığının sağlanması için kursiyerlerden aylık 30 lira ücret alacak.
Kurslardan yararlanmak ve kursların detaylarını öğrenmek isteyenler, 999 0 251 numaralı telefonu arayıp 1210 dâhilîsini çevirerek Gaziemir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden detaylı bilgi alabilecek. 

Her yaş için sanat kursu
Belediyenin kültür sanat kursları kapsamında seramik, resim, keman, gitar, perküsyon ve yaratıcı drama olmak üzere 6 farklı branşta çocuklar ve yetişkinler için kurs verilecek. Kurslar Atatürk Kültür Merkezi, Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi ve 23 Nisan Kültür Evi’nde düzenlenecek.
Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu ile ESBAŞ Spor Salonu’nda düzenlenecek spor kurslarında voleybol, cimnastik, basketbol, okul öncesi hareket eğitimi dallarında eğitim verilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum