Ara tatil sonrası ilk ders zili bugün!

Ara tatil sona erdi, öğrenciler 9 günlük tatilin ardından bugün dersbaşı yapacak. Kar yağışı ve fırtına beklenen bazı il ve ilçelerde eğitime bir gün süreyle ara verildi.2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci dönemi ise 19 Ocak'ta sona erecek.

Ara tatil sonrası ilk ders zili bugün!
20 Kasım 2023 - 08:48

9 günlük ara tatil sona eriyor, milyonlarca öğrenci okullarına dönüyor.

İlkokul, ortaokul ve liselerdeki 9 günlük ara tatilin ardından ilk ders zili bugün çalacak. Milyonlarca öğrenci tekrar eğitime başlayacak.

Kasım ayı ara tatilinde öğretmenlerin seminerleri son kez çevrim içi yapıldı. Öğretmenler, mesleki eğitim sunumlarına katıldı.

Bazı okullara "olumsuz hava" engel oldu
Yurdun bazı kesimlerinde etkili olan kar yağışı, sağanak ve fırtına eğitim ve öğretimi gecikmeli başlatacak. İşte okulların tatil edildiği o il ve ilçeler...

Birinci dönem 19 Ocak'ta sona erecek
19 milyondan fazla öğrenci için birinci dönem 19 Ocak'ta sona erecek. Öğrenciler, ikinci döneme 5 Şubat Pazartesi günü başlayacak.

İkinci dönem ara tatiline ise 5 Nisan'da çıkılacak. 15 Nisan'da öğrenciler ikinci döneme kaldıkları yerden devam edecek.

LGS 2 Haziran'da, YKS 8-9 Haziran'da
İkinci dönemde 8'inci ve 12'nci sınıfların sınav maratonu var. Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki merkezi sınav 2 Haziran Pazar günü yapılacak. Yükseköğretim Kurumları Sınavı da 8-9 Haziran tarihlerinde...

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 14 Haziran Cuma günü sona erecek. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum