Ünlülere operasyonda yeni dalga: Gözaltı listesi açıklandı!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ünlülere yönelik 'uyuşturucu' soruşturması kapsamında Fikret Orman'ın gözaltına alındığı bildirildi. Ayrıca eski Galatasaray Başkanı Burak Elmas, iş insanı Hakan Sabancı, Kerim Sabancı, oyuncu Hande Erçel, manken Didem Soydan ve Güzide Duran hakkında da gözaltı kararı verildi.
İstanbul'daki uyuşturucu soruşturmasında 14 şüpheli gözaltına alındı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, toplumun genel ahlakının, toplum yapısının ve aile düzeninin korunması amacıyla ilgililer hakkında soruşturma başlatıldığı belirtildi.
Açıklamada, yapılan çalışmalar ve toplanan deliller birlikte değerlendirildiğinde, "kullanmak için uyuşturucu madde bulunduran veya uyuşturucu kullanılmasını kolaylaştıran" 16 şüpheli hakkında gözaltı talimatı verildiği bildirildi.
Soruşturma kapsamında İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince şüphelilerin yakalanması için 16 adreste eş zamanlı operasyon düzenlendiği ifade edilen açıklamada, 14 şüphelinin gözaltına alındığı, 2 şüpheli hakkında ise yakalama kararı çıkarıldığı kaydedildi.
GÖZALTI KARARI VERİLEN İSİMLER AÇIKLANDI
Öte yandan soruşturma kapsamında gözaltı kararı verilen isimlerin şunlar olduğu öğrenildi:
Fikret Orman
Güzide Aksoy (Güzide Duran)
Hakan Sabancı
Kerim Sabancı
Hande Erçel
Burak Elmas
Sezgin Köysüren
Ferhat Aydın
Lütfiye Tuğçe Özbudak
Koray Serenli
Onur Bükçü
İsmail Behram Perinçekli
Kaan Mellart
Didem Soydan
Onur Talay
Mustafa Tari
Kaynak: BirGün