Başkan Ömer Günel Nikâhı Kıydı, CHP'li Vekiller Çıkarma Yaptı

CHP Artvin Milletvekili ve aynı zamanda Parti Disiplin Kurulu Başkanı Uğur Bayraktutan'ın oğlunun nikâh töreni Cumhuriyet Halk Partili milletvekillerinin Kuşadası'nda adeta buluşmasına ev sahipliği yaptı.

Mert Bayraktutan ile Cansu Gök, Kuşadası Pera Düğün Salonu’nda düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi. Nikâhı, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel kıyarken, CHP’li milletvekilleri Kuşadası’na adeta çıkarma yaptı.

Nikâh töreni, sadece iki gencin mutluluğu değil, aynı zamanda CHP camiasının birlik ve dayanışma mesajı verdiği anlamlı bir buluşmaya dönüştü. Aydın milletvekilleri törene tam kadro katılırken, Denizli, Uşak, İstanbul ve İzmir’den gelen milletvekilleri de salonda yerini aldı.

Nikâh şahitliğini, TBMM Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ile birlikte İzmir MV. Mahir Polat, İstanbul MV. Yüksel Mansur Kılıç, Uşak MV. Ali Karaoba, İzmir MV. Sevda Erdan Kılıç, Aydın MV. Hüseyin Yıldız, Aydın MV Evrim Karakoz, Aydın MV. Süleyman Bülbül, Denizli MV. Şeref Arpacı ve İzmir MV. Rahmi Aşkın Türeli yaptı.

Törene ayrıca CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak ve CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin de nikâh şahidi olarak katıldı.

Başkan Ömer Günel nikâhı kıyıldıktan sonra, “Evlilik cüzdanını gelin ve damada birlikte veriyorum evlilik iki tarafında özveri ile sürdürmesi gereken bir kurumdur. Çiftimize bir ömür mutluluklar dilerim” dedi.  

CHP genel Başkanı Özgür Özel’in çifti kutlama mesajı Başkan Ömer Günel tarafından okunurken salondan büyük alkış aldı. Denizli Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Gülizar Biçer Karaca da çifti kutlarken, “Çiftimize mutluluklar diliyorum. Doğacak çocuk sayısına karışmayız ama doğacak çocuklarımızın Cumhuriyete bağlı Atatürkçü bireyler olarak yetiştirilmelerini istiyoruz” dedi.

Gerçekleşen bu özel gün, hem Bayraktutan ve Gök aileleri hem de CHP için anlamlı bir birliktelik ve dayanışma mesajına dönüştü.